Young Living Diffuser Malaysia
Advertisement

Young Living Diffuser adalah antara diffuser essential oil yang terbaik kerana ianya menggunakan “gelombang ultrasonic” dengan getaran tertentu untuk membebaskan zarah-zarah halus Essential Oil (EO) ke udara tanpa merosakkan therapeutic grade. Anda bukan sahaja dapat menikmati aroma tetapi juga khasiat EO tersebut secara menyeluruh.

Essential Oil dari Young Living memerlukan diffuser dari jenis ultrasonic untuk memastikan molekul dapat dibebaskan dengan sangat halus ke udara. EO YL ini tidak boleh digunakan pada diffuser selain Young Living Diffuser kerana kebanyakkan jenama lain menggunakan jenis burner bukan ultrasonic. Diffuser jenis burner hanya sesuai untuk aroma oil yang ada pelarut (solvent) dan alkohol. Maka jika anda tidak menggunakan Young Living Diffuser, maka khasiat-khasiat dari EO YL akan membazir.

Kebaikan Diffuser Young Living

  • Bukan sahaja menikmati aroma tetapi juga kebaikan khasiat pati minyak yg di-diffuse dengan menukarkan minyak EO kepada zarah-zarah halus ke udara.
  • Material plastik yang khas untuk tahan YLEO yang tersangat concentrated sebab PURE yang mampu melarutkan petrochemical jika guna plastik kualiti rendah.
  • Berfungsi sebagai Penyegar Udara dari anasir-anasir yang tidak nampak di mata kasar.
  • Boleh ganti penghalau nyamuk untuk menghalau nyamuk dengan meng-diffuse Lemongrass(serai) atau minyak-minyak yang sefungsi dengannya.

Senarai Diffuser dari Young Living Malaysia

1. Dewdrop Diffuser

dewdrop diffuser Young Living Diffuser Malaysia

Young Living’s Dewdrop Diffuser berfungsi sebagai pelembap, alat penyemprot dan penyebar aroma dalam satu produk yang mudah digunakan. Diilhamkan oleh kemurnian dan keanggunan setetes embun pagi, reka bentuk Dewdrop Diffuser mencerminkan dedikasi Young Living untuk menyediakan minyak pati berkualiti tinggi. Dan dengan peningkatan baru-baru ini, Dewdrop kini dilengkapi dengan ciri yang lebih maju:

2 Tombol KAWALAN

Mengambil salah satu fungsi Desert Mist yang sangat digemari, Dewdrop kini dilengkapi dengan 2 butang yang membolehkan anda mengawal pilihan kuasa dan cahaya secara berasingan.

HOT  Pembekal Beg Umrah dan Haji Malaysia

Pilihan Kuasa / Mist: mod 5-jam (tinggi), mod 8-jam (sederhana), mod 10-jam (sekejap-sekejap 1 min on / 1 min off)

Pilihan Cahaya: 11 pilihan cahaya berwarna LED, termasuk mod kerlipan seperti lilin yang memikat

ASAS WARNA BARU

Pangkalan Dewdrop telah ditingkatkan menjadi warna kelabu slate yang lebih kontemporari agar sesuai dengan warna perabot dan kelengkapan rumah moden yang lebih lancar.

Dewdrop Diffuser dilengkapi dengan minyak pati Lemon 5ml dan Lavender 5ml percuma.

2. Feather the Owl Kids Ultrasonic Diffuser

Who-hoo suka minyak pati? Bulu Burung Hantu tentu saja! Rakan hutan yang menggemaskan ini adalah penyebar ultrasonik yang siap membantu mengubah bilik tidur, ruang permainan, dan taman asuhan kanak-kanak menjadi ruang kreatif dan slumberlands yang indah.

Direka khas dengan mempertimbangkan anak-anak, penyebar ini senang, senang digunakan, dan mungkin yang paling menarik di pasaran.

Ia mempunyai pelbagai mod penyebaran dan 10 pilihan cahaya LED yang sesuai dengan suasana hati.

Ia juga dilengkapi dengan 5 variasi suara putih seperti hujan, burung, ombak laut, kipas angin dan lagu pengantar tidur, sehingga Anda dapat mengatur panggung untuk bermain atau bersantai. Tambahan, daya sensitif sentuhan dan operasi ringannya menjadikannya cukup mudah untuk digunakan oleh anak-anak.

3. Aria Ultrasonic Diffuser

Aria Ultrasonic Diffuser Young Living Malaysia

Young Living’s Aria Ultrasonic Diffuser adalah cara unik dan bergaya untuk membawa kelebihan minyak pati ke rumah atau tempat kerja anda. Sistem ini menggabungkan teknologi penyebar terkini dengan pelbagai ciri berguna. Alat kawalan jauh yang disertakan membolehkan anda memilih dari pilihan bunyi yang menenangkan, bawaan, waktu berjalan, atau menikmati lampu LED yang berwarna-warni. Dengan pembesar suara terbina dalam, anda boleh memasang alat muzik peribadi anda sendiri dan menikmati muzik pilihan anda. Aria boleh digunakan setiap hari untuk membantu mewujudkan persekitaran yang tenang dan menenangkan di mana sahaja anda sangat memerlukannya. Dan dengan peningkatan baru-baru ini, Aria dilengkapi dengan lebih banyak lagi ciri:

HOT  Tadabbur Quran: Sebuah Perjalanan Rohani melalui Ayat Al-Quran

Tombol ON / OFF BARU

Butang Hidup / Mati telah ditambahkan ke bahagian bawah unit. Apabila anda tidak dapat mencari alat kawalan jauh, condongkan unit dan tekan butang untuk menghidupkan atau mematikannya, atau untuk mengawal pilihan lampu!

PILIHAN JANGKA MASA & KUASA YANG LEBIH PANJANG

Aria kini berjalan lebih lama dari sebelumnya. Anda kini mempunyai pilihan masa berjalan ini:

-Pemasa 2 jam
-Pemasa 6 jam
-Pemasa 12 jam (Mod berselang – 1 minit aktif / 1 minit off)
-Masa berjalan yang dikemas kini juga ditunjukkan pada alat kawalan jauh.

Aria Ultrasonic Diffuser dilengkapi dengan minyak pati Citrus Fresh 5ml percuma (Citrus Fresh tidak termasuk dalam Premium Starter Kit dengan Aria).

21.5 cm (diameter) x 15.5 cm.

4. Desert Mist Diffuser

Dengan reka bentuk yang diilhamkan oleh Maghribi dan cahaya lembut, Desert Mist Ultrasonic Diffuser adalah tambahan elegan untuk hiasan kediaman anda. Ia mempunyai jangka masa yang sangat lama, spektrum pilihan pencahayaan penuh.

Dengan menggunakan teknologi frekuensi ultrasonik, Desert Mist Diffuser menghasilkan gelombang pada 1.7 juta sesaat, memecah minyak penting dan air menjadi berjuta-juta mikropartikel, menyebarkannya ke udara, dan melepaskan unsur unik minyak. Peresap ini dirancang khusus untuk menyebar secara berterusan 5-6 jam pada Mode Tinggi, 8 jam pada Mode Rendah, dan 10 jam pada Mode Selang. * Ini juga menawarkan 11 tetapan cahaya individu, termasuk mod kerlipan seperti lilin.

Masa larian mungkin berbeza-beza berdasarkan jenis minyak pati dan jumlah titisan yang digunakan.

14.5 cm (diameter) x 21.6 cm.

The Desert Mist Diffuser dilengkapi dengan minyak pati Lemon 5ml dan Lavender 5ml percuma.

Lemon 5ml dan Lavender 5ml tidak termasuk dalam Premium Starter Kit with Desert Mist.

5. Lantern Diffuser

Lengkapkan hiasan anda dan atur suasana dengan Lantern Diffuser. Jemputan yang hangat dan mesra untuk para tetamu, tanglung yang menakjubkan ini dibuat dengan perincian logam dan kaca yang indah mengubah ruangan mana pun dengan meresap udara dengan aroma minyak pati kegemaran anda.

HOT  Review Aegis Boost Pod dan NanoSTIX Pod di Malaysia

Dengan masa larian yang lebih lama dan 11 ciri cahaya, termasuk mod lilin-flicker yang memikat, Lantern Diffuser adalah pelengkap yang sempurna untuk sebarang suasana atau perhimpunan. Lantern Diffuser juga berfungsi sebagai pelembap dan pengabut dan merupakan salah satu penyebar yang paling serba boleh ditawarkan oleh Young Living.

Lantern Diffuser menyimpan 200 ml air, atau 7/8 cawan. Ia akan berjalan selama 5 jam secara berterusan pada mod Tinggi dan 8 jam secara berterusan pada mod Rendah. Ia akan berjalan selama 10 jam — aktif 1 minit, 1 minit — pada mod Berselang. *

Lantern Diffuser dilengkapi dengan sebotol minyak pati Lemon dan Lavender 5 ml percuma.

  • Masa larian mungkin berbeza-beza berdasarkan jenis minyak pati dan jumlah titisan yang digunakan.

6. Sweet Aroma Ultrasonic Diffuser


Anda berminat untuk menjadi ahli Young Living dan menjana pendapatan lumayan bersama Young Living? Mari sertai kami dan klik butang dibawah