Quinny LDN

Stroller baby adalah salah satu item pilihan bakal ibu bapa yang akan diletakkan di dalam senarai barangan dalam persediaan menerima kedatangan cahaya mata mereka. Di Malaysia, terlalu banyak jenama dan model yang ada dijual dan ada pelbagai harga yang ditawarkan mengikut bajet yang anda ada.

Di dalam artikel ini, kami akan menyenaraikan top 5 stroller baby pilihan yang menjadi pilihan ibu bapa pada tahun 2021 mengikut harga diatas RM1,000.

1. Doona Carseat Stroller

doona stroller

Bagi ibu bapa semasa dalam perjalanan, anda tidak dapat mengatasi kelenturan dan kemudahan doona, yang sebenarnya adalah tempat duduk dan kereta dorong dengan berat yang hanya 16.5 pound. Peralihan itu mudah, cukup klik butang dan doona beralih dari kereta dorong ke tempat duduk kereta. Roda dilipat untuk menunggang kereta, kemudian lipat kembali untuk berjalan-jalan. Sistem yang sangat sejuk ini berfungsi di mana sahaja angin membawa anda.

2. JOIE STROLLER VERSATRAX

joie stroller versatrax

Kami tahu banyak penantian yang menanti dan mencari stroller baby, jadi temui pertandingan anda di Joie Versatrax. Menyesuaikan diri dengan keperluan bayi yang sentiasa berubah adalah mudah untuk multitasker yang rajin ini. Versatrax 4in1 menggabungkan tempat tidur bayi, pembawa bayi dan tempat duduk menghadap ke depan atau belakang semuanya dalam satu perjalanan manis. Kami mempunyai Joie Versatrax di Laurel Green, yang merupakan warna hijau yang diredam cantik. Ini hanya trend pada masa ini dan kelihatan sangat bergaya – trim kulit yang ditambahkan menambah sentuhan keanggunan dan gaya.

3. Babyzen Yoyo+ Stroller

babyzen yoyo

Babyzen Yoyo +, beratnya kurang dari 7kg, adalah salah satu kereta sorong perjalanan paling padat dan sangat mudah alih di pasaran. Kereta dorong Babyzen Yoyo memenuhi keperluan ukuran beg tangan kebanyakan syarikat penerbangan dan kemampuan untuk masuk ke kabin dan menyimpan di loker overhead adalah salah satu titik penjualan terbesarnya. Apabila dilipat, kereta dorongnya sangat kecil sehingga anda bahkan dapat membawanya ke dalam pesawat sebagai bagasi kabin!

Babyzen Yoyo dilengkapi dengan bingkai hitam atau putih yang ramping, di bawah bakul penyimpanan kereta dorong, kanopi, penutup hujan dan beg pelindung.

HOT  Pelaburan Emas: Langkah Demi Langkah Untuk Memulakan

4. Quinny Stroller LDN

quinny ldn quinny stroller
Quinny Stroller LDN Lifestyle CloseUpStrollerwithChild Landscape High-endandModernDesign

Quinny LDN (London) adalah kereta dorong ultra padat yang dilipat pantas pada tahun 2020. “Sempurna untuk momen yang tidak sempurna”, LDN yang ikonik akan sangat membantu semasa perjalanan, perjalanan, atau untuk penggunaan sekali-sekala apabila tidak memerlukan banyak ruang, yang merupakan kombo hebat dengan, misalnya, anak yang lebih tua. Reka bentuk yang menarik, warna pastel, dan bentuk casis tebal digabungkan dengan pusat graviti yang lebih rendah dan roda yang lebih lebar, yang bermaksud kestabilan yang lebih baik pada permukaan bandar yang berbeza.

Tempat duduk menghadap ke depan adalah lebih luas dan empuk, dengan sandaran belakang yang tinggi sehingga anda dapat melengkung hingga kedudukan 150 darjah cukup baik walaupun untuk tidur siang yang lebih lama. Tali harness berani dilengkapi dengan pad getah yang tidak licin yang juga mudah dibersihkan. Kelebihannya ialah tudung yang boleh diperluas dengan mesh pengudaraan. Bar bumper tidak disertakan dengan kereta, tetapi, seperti banyak aksesori lain (pemegang cawan, payung, dan lain-lain), bar ini boleh dibeli secara berasingan.


5. Chicco Stroller Goody

chicco stroller goody

Semoga kita memperkenalkan “Goody” – kerusi roda baru Chicco yang runtuh secara automatik. Berkat mekanisme lipatan inovatif yang hebat, Goody dapat dilipat dengan mudah pada pergelangan tangan dalam sekelip mata dengan satu tangan. Berdiri sendiri setelah ditutup. Tempat duduk yang selesa, pengendalian yang selesa dan reka bentuk yang bergaya memberikan gabungan yang sempurna kepada ibu bapa dan anak-anak mereka. Casis anodized, push bar dan bar depan dengan perincian kulit palsu serta jahitan kontras menambah sentuhan sejuk dan moden pada Goody.
The Goody dilengkapi dengan tempat duduk yang luas dan selesa dengan bantalan bahu dan bar tengah empuk. Kanopi lembut boleh dilanjutkan dengan bahagian tambahan. Sekiranya penutupnya kotor, anda boleh menanggalkan dan membersihkannya dengan mudah. Berkat kapasiti beratnya hingga 22 kg, Goody menemani anda dan anak anda sejak lahir hingga sekitar 4 tahun.

HOT  Pembekal Botol Plastik dan Kosmetik - Panduan menjadi pengguna produk kosmetik yang bijak

Bar tekan berterusan membolehkan perjalanan lancar dan memastikan anda dapat menaikkan kereta dengan satu tangan sahaja. Sebagai standard, Goody juga dilengkapi dengan penutup hujan dan bakul membeli-belah yang luas. Tempat duduk belakang yang sepenuhnya berbaring, disesuaikan dengan kedudukan yang berbeza dan rehat kaki yang boleh disesuaikan, menjadikannya sesuai untuk semua keadaan.