kulit klinik shah alam

Shah Alam, ibu negeri Selangor, adalah rumah kepada beberapa klinik kulit terbaik yang menawarkan pelbagai rawatan kulit dan estetik. Di sini, kami akan mengenalkan anda kepada 5 klinik kulit terkemuka di Shah Alam yang menawarkan perkhidmatan yang berkesan dan berkualiti tinggi untuk menjaga kesihatan kulit anda.

1. Klinik Kulit Dermalene, Seksyen 14

Dermalene Skin Centre adalah salah satu pusat kulit terkemuka di Seksyen 14 Shah Alam. Mereka mengkhususkan diri dalam penyelesaian kulit yang patuh syariah, sesuai untuk pelanggan beragama Islam. Mereka menawarkan pelbagai rawatan untuk masalah jerawat, pigmentasi, parut jerawat, dan masalah kulit lainnya. Produk skincare mereka diformulasi khas oleh Dermalene dan telah diuji oleh pakar dermatologi KKM.

Alamat: B-LG-7, Vista Alam, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor.

Waktu operasi: Isnin – Ahad (10.00 pagi – 7.00 petang).

2. Klinik Kulit Dr. Bazilah, Seksyen 13

Klinik Dr. Bazilah adalah sebuah pusat kesihatan berlesen yang menyediakan rawatan kulit berkualiti tinggi. Mereka mampu merawat pelbagai masalah kulit, termasuk jerawat, parut jerawat, psoriasis, ekzema, dan banyak lagi. Klinik ini juga menawarkan perkhidmatan estetik seperti penghilangan parut keloid, HIFU, face lift, dan banyak lagi.

Alamat: R-02-01, Emira, Jalan Akuatik A13/64A, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

Waktu operasi: Isnin – Ahad (9.30 pagi – 6.00 petang).

3. Radiant Clinique, Bukit Jelutong

Radiant Clinique terletak di Pusat Perniagaan D’vida Bukit Jelutong dan mengkhususkan diri dalam rawatan penuaan dan kecantikan kulit. Mereka memiliki pasukan pakar dermatologi yang berpengalaman dalam merawat masalah kulit. Selain daripada rawatan kulit, mereka juga menawarkan perkhidmatan kesihatan gaya hidup, laser tanpa pembedahan, pengurusan berat badan, pemulihan rambut, dan banyak lagi. Harga yang mereka tawarkan juga berpatutan.

HOT  Bendera Malaysia: Sejarah Penciptaan Jalur Gemilang

Alamat: D’Vida Business Centre, 1-G-01, Jalan Bazar U8/101, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor. Waktu operasi: Isnin – Sabtu (10.00 pagi – 7.00 petang), Ahad (Tutup).

4. Klinik Dr. Nazelia, Seksyen 14

Klinik Dr. Nazelia menawarkan rawatan kosmetik dan estetik tanpa pembedahan dengan pakar dermatologi berlesen. Mereka menawarkan pelbagai rawatan wajah, kulit, dan rambut. Klinik ini terkenal dengan rawatan seperti skin peeling, microneedling, dan banyak lagi. Mereka juga mempunyai rangkaian penjagaan kulit bernama Naz Aesthetics.

Alamat: F-G-40, Vista Alam, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor. Waktu operasi: Buka setiap hari kecuali Selasa (9.00 pagi – 6.00 petang).

Klinik Kulit Dr. Ko, Eco Park

Pusat Pakar Kulit Dr. Ko telah diasaskan pada tahun 1997 dan dikenali sebagai salah satu klinik terbaik dalam bidang dermatologi dan estetik. Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk rawatan jerawat, penuaan kulit, dan pembedahan kosmetik.

Alamat: 5B/G/1 & 5B/1/1, Jln Setia Nusantara U13/17, Seksyen U13, Setia Eco Park, 40170 Shah Alam, Selangor.

Waktu operasi: Isnin – Jumaat (10.00 pagi – 7.00 petang), Sabtu (10.00 pagi – 6.00 petang), Ahad (Tutup).

Ini adalah lima pilihan terbaik untuk pergi jika anda mencari rawatan kulit atau estetik berkualiti tinggi di Shah Alam. Sila buat temujanji terlebih dahulu sebelum melawat klinik-klinik ini untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik untuk keperluan kulit anda.

Jika anda ada Klinik Kulit di Shah Alam yang ingin kami senaraikan. Sila email ontrenz@gmail.com